BK Häcken anordnar Höstlovscamp

För första gången någonsin anordnar BK Häckens ungdomsverksamhet ett höstlovscamp under oktoberlovet.

– Campen är en möjlighet för fotbollsintresserade att träna mer fotboll under ett antal dagar under höstlovet. Det är första året i år som vi gör något sådant, så det kommer bli väldigt spännande och framför allt roligt, säger ungdomsansvarige Anders Wahrnberg.

Campen håller till på Slättadamm och utspelas mellan 26 – 28 oktober.

– Vi märker ett stort intresse att börja spela fotboll i BK Häcken vilket är jättekul. Tyvärr är oftast våra årskullar fulltecknade, så att vara med på höstlovscampen är för oss en möjlighet att erbjuda fotbollsträning, även om man inte spelar fotboll till vardags i föreningen BK Häcken. Alla spelare oavsett förening är välkomna att deltaga, avslutar Wahrnberg.

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners