Information inför söndagens fotbollsfest

Dags för årets sista hemmamatch! Bravida Arena gästas av IF Elfsborg. BK Häcken är fortfarande obesegrade i sin nya hemmaborg med ett målsnitt på över 3 mål per match. Vi ser fram emot en spännande fotbollsfest och du som besökare är varmt välkommen.

Fan Zone

BK Häckens Fan Zone, som du hittar på västra sidan av arenan, öppnar redan 16.00 på söndag och erbjuder spännande aktiviteter och tävlingar. Utmana dina vänner i Fifa 16 eller se vem som slår bäst straffar i vår skottborg. Köp dina souvenirer eller njut av en god kopp kaffe som vår samarbetspartner Bohus bjuder på.

I Fan Zone före matchen serverar två av Göteborgs bästa food trucks härlig nylagad mat. Vi besöks av Oves Gatukök och El Classico.

I vårt stora serveringstält kan du ladda upp inför matchen med god mat och dryck. Öl och vin-rättigheter finns, självklart måste du vara 18 år för att köpa alkoholhaltiga drycker. Dessutom blir det härlig livemusik i tältet från ca 16.30 då bandet Tactical Void står på scen.

Biljetter

Vi rekommenderar alltid förköpsbiljetter som är både billigare och köfria. Enklast köper du dessa via ticnet.se. Där kan du skriva ut biljetten hemma alternativt välja mobilbiljett. Biljettkassan på Bravida Arena öppnar 15.30.

Direkt till biljettbokningen: Ticnet: BKH-ELFSBORG

Undanlagda biljetter hämtas i Informationen i biljettkassan.

Biljetter för partners (VIP-biljetter + läktarbiljetter) hämtas i Entré L Lounge.

Tänk på att komma till arenan i god tid!

Press

För ackreditering ansök via press@bkhacken.se. Ackrediteringen hämtas vid mediaentrén på hörnet av huvudbyggnaden. Entrén är märkt ”Media”.

Årskort Bredd / Ungdom BK Häcken / RUN

Innehavare av årskort Bredd / Ungdom visar sitt kort i entré ”G”. Detta är huvudentrén som är belägen på arenans västra sida mot Lunbybadet. Årskort bredd / ungdom gäller plats på sektion G ståplats. Detsamma gäller

Serveringar

Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans 6 st ordinarie kiosker finns ett digert utbud av mat, godis, glass och dryck. I Fan Zone hittar du vårt stora serveringstält med öl och vinrättigheter och god mat. Dessutom finns alltså de läckra food trucksen El Classico och Oves Gatukök på plats idag.

Resa

Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”.

Det finns en cykelparkering i anslutning till Inladsgatan, där förra huvudentrén låg.

För bilburna rekommenderar vi parkering på grusplanen i anslutning till arenan. Parkeringen hanteras av BK Häckens ungdomssektion och pengarna går oavkortat till våra duktiga ungdomslag. Den ordinarie parkeringen vid arenan finns också tillgänglig. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp. Skulle dessa båda parkeringar vara fulla rekommenderar vi att parkera på Volvo Lundby eller Backaplan.

Öppettider

Informationen samt biljettkassorna öppnar 15.30

Fan Zone öppnar 16.00

Entréspärrarna öppnar 16.30

Välkomna till säsongens sista fotbollsfest på Hisingen!

bkhacken.se

Huvudpartner

Officiella branschpartners