Kaptenen förlänger!

Lagkapten Martin Ericsson och Bollklubben Häcken är överens om en kontraktsförlängning för den erfarna mittfältaren. Ericsson har haft skadebekymmer i år och för första gången gjort under 22 seriematcher för Häcken men någon tvekan på hans kapacitet och betydelse fanns inte. Sportchef Sonny Karlsson är mycket nöjd med förlängningen:
– Martin är en extremt duktig spelare som är väldigt viktig för oss. Det finns ingen tvekan om att han har mer kvar att ge och vi vet alla vilken kapacitet han har.

Huvudpersonen själv är även han nöjd och glad över förlängningen och ser fram emot 2016 med tillförsikt:
– Det har hela tiden varit min tanke att spela ett tag till. Väldigt skönt att få det klart, två tredjedelar av den här säsongen försvann ju i och med skadan och operationen, så jag har en jäkla glöd att spela igen. Foten känns bättre och bättre och en vinter med träning kommer att hjälpa till, såklart. 

– Lagmässigt tycker jag det ser intressant ut, vi gör en stark avslutning på säsongen, framförallt på vår nygamla hemmaplan. Nu är det ju inget som kommer av sig självt, vi måste jobba hårt och förbereda oss på rätt sätt samt behålla stommen i laget. Kan vi göra det samtidigt som vi kanske förstärker någon position så ser det bra ut. Nu har vi en match kvar (mot Helsingborg) på lördag och där ska vi se till att avsluta på ett bra sätt.

Martin Ericsson kom till BK Häcken från Elfsborg 2012 och har varit en av lagets viktigaste spelare sedan dess. 90 allsvenska matcher har det blivit och 23 mål samt 25 assist i den officiella statistiken. Den passningsskickliga mittfältaren från Tunabro IF har även spelat för IFK Göteborg, Ålborg, Bröndby och IF Elfsborg samt gjort 9 A-landskamper.

Huvudpartner

Officiella branschpartners