Landslagskollen: Tvillingarna Andersson från start

I går var det landskamp mot Danmark för det kombinerade 95/96-landslaget. Från start fanns Adam Andersson i tröja nummer 6 och Joel Andersson i tröja nummer 7. Även gamle Häcken-spelaren Hosam Aiesh återfanns i startelvan i tröja nummer 11.

Danmark var dock starkast denna måndagskväll och vann med 1-0.

– De är lite bättre än oss idag, konstaterade tf förbunskaptenen Hans Wildow till förbundets hemsida.

Joel fick 45 minuter medan Adam spelade hela matchen.

Gustav Berggren och P17-landslaget har kvalificerat sig för EM-kvalets Elite Round i vår efter segrar över Vitryssland och San Marino. Trots förlusten mot Belgien i sista matchen räckte två segrar för avancemang. Berggren fick dock ingen speltid i någon av matcherna.

– Väldigt skönt att vara vidare till Elite Round. Vi är nöjda, men inte färdiga, säger förbundskaptenen Tomas Turesson till förbundets hemsida.

Huvudpartner

Officiella branschpartners