U17: Utslagna i kvartsfinal

U17´s resa i Subroto Cup tog slut i måndags efter en kvartsfinalförlust i förlänggningen mot ett kombinerat indisk lag som höll hög kvalité.

– Vi spelade bra mot ett riktigt bra lag. Vi visste om deras kvalitéer och spelidé inför matchen och rent taktiskt gjorde vi det stundtals väldigt bra. Vi spelade kompakt, täckte av ytor och detta fungerade utmärkt fram tills vi åkte på några skador i andra halvlek, säger Hristjian Cvetkovski och fortsätter:

– Vi har två fina möjligheter att utöka vår ledning till 2-0, men istället lyckas de kvittera och sedan avgöra i förlänggningen. Vi förlorar mot turneringens bästa lag som förtjänade att gå vidare, avslutar Cvetkovski som berömmer hela det gulsvarta laget för en väldigt bra genomförd turnering där nivån varit hög hos samtliga.

Huvudpartner

Officiella branschpartners