Avslut för Pekalski och Söderberg

Mittfältaren Ivo Pekalskis och försvararen Tom Söderbergs kontrakt går ut efter säsongen och det blir ingen förlängning för dem i BK Häcken till 2016.

Det blev totalt 30 allsvenska matcher för Pekalski under två år i gulsvart, varav 21 från start, och tre assist. Han drabbades av en olycklig knäskada i bortamatchen mot Falkenberg i slutet på säsongen och vi önskar honom ett snabbt tillfrisknande och en fortsatt framgångsrik karriär.

Tom Söderberg återvände till Häcken under våren efter en period i bl a Elfsborg och har tränat hårt för att rehabilitera en skada. Tyvärr hann han inte återställa sig och det blev inga tävlingsmatcher för Häcken innan säsongens slut.  Tom har tidigare gjort 7 säsonger i Häckens A-trupp och vi önskar honom all lycka och framgång i hans fortsatta karriär.

Huvudpartner

Officiella branschpartners