John Owoeri klar för Häcken!

Bollklubben Häcken har idag gjort klart med forwarden John Owoeri från Åtvidabergs FF. Owoeri, som på 2,5 säsong i Åtvidaberg gjort 17 mål och 8 assist i Allsvenskan, är en vindsnabb striker från Nigeria som tidigare i karriären tillhört bl a Feyenoord och egyptiska Enyimba. Som ung spelade han i det U20-lag som gick till final i VM 2005.
– John Owoeri har egenskaper vi vill ha och han har alltid gjort bra matcher mot oss. Han är extremt snabb, stark, har bra balans och är en skicklig avslutare som påminner lite om Waris Majeed i spelstilen, säger Sonny Karlsson. 

Kontraktet löper över två år. Senare under torsdagen kommer en längre presentation och intervju med Owoeri här på hemsidan.

Bollklubben önskar John Owoeri varmt välkommen till Hisingen och Häcken! 

Huvudpartner

Officiella branschpartners