Akademin: Kevin Yakob och Daleho Irandust klara

U19 börjar att rusta upp inför 2016. Under gårdagen gjorde man klart med två talangfulla spelare från Göteborgsområdet.

Den eftertraktade mittfältaren Kevin Enkido Yakob, född 2000, har redan varit i England på provspel ett par gånger och ansluter till det gulsvarta lagbygget för att ta nästa steg i sin utveckling. Kevin, som hade flera anbud innan han bestämde sig för Hisingens stolthet, kommer närmast från Angered FC och har fått ett treårskontrakt.

Under eftermiddagen gjorde man även klart med den offensiva mittfältaren Daleho Irandust, född 1998, som haft en stark utvecklingskurva under säsongen. Dalehos fina prestationer belönades med en landslagsplats i september där det blev två assists. Mittfältaren kommer närmast från Gais där han även tränat med A-laget.

Båda spelarna kommer att tillhöra U19.

Huvudpartner

Officiella branschpartners