Häcken inleder mot Elfsborg!

Spelordningen för Allsvenskan 2016 presenterades idag och Bollklubben Häcken får en härlig inledning på säsongen. Först tar vi emot Elfsborgs IF hemma på Bravida Arena innan det är dags att åka över till fastlandet för derby mot IFK Göteborg på Gamla Ullevi, efter det kommer regerande svenska mästarna IFK Norrköping och hälsar på på Hisingen. Därmed inleder alltså Häcken Allsvenskan 2016 med förra årets fyra, tvåa och etta som motståndare, inom loppet av en vecka.  Efter det är det dags för Bollklubbens första allsvenska match i Jämtland mot allsvenska nykomlingen Östersunds FK.

Här är en länk till underlaget för de allsvenska omgångarna 1-12. Notera att i underlaget anges huvudspeldag för respektive omgång. I slutänden kommer matcherna att spridas över fler dagar. Exakta matchdatum fastställs under senare delen av december.

Huvudpartner

Officiella branschpartners