Nadj förlänger – Mukiibi lämnar

Häckens målvakt Alexander Nadj har förlängt sitt avtal med klubben och ingår alltså i nästa års trupp. Nadj , som kom från Östers IF förra året, har mestadels agerat backup för Peter Abrahamsson och Christoffer Källqvist samt stått för flera fina insatser i U21-serien. Nadj har gjort flera säsonger för både Jönköping Södra och Östers IF och är vid 29 års ålder en rutinerad målvakt.

Mittbacken Ronald Mukiibi har varit utlånad till Östersunds FK under 2015 och var en viktig kugge i laget som spelar i Allsvenskan nästa år. Det gick så bra för den spelskicklige försvararen att jämtlänningarna nu köpt loss honom, Mukiibi är därmed en allsvensk spelare 2016, dock inte i Häcken. För BK Häcken blev det ett allsvenskt inhopp 2014 samt insatser i Svenska Cupen.

Hela BK Häcken önskar Ronald all lycka i sin fortsatta karriär!

Huvudpartner

Officiella branschpartners