”Jag har stora förväntningar”

Alexander Jeremejeff kom igång, rejält, under höstsäsongen 2015 och visade upp ett stort spel som lovar gott inför den kommande säsongen. På 10 matcher från start (plus tre inhopp) blev det 9 allsvenska poäng för den långe anfallaren med de snabba fötterna. Hemsidan fick en pratstund med honom efter tisdagens träning.

Ni har varit igång en vecka nu, hur ser du på den kommande säsongen?
– Jag har stora förväntningar! Vi avslutade ju riktigt bra och det gick bra för både mig och för laget, så jag har faktiskt längtat efter att det ska dra igång igen. Det här har ju varit min första försäsong som senior när jag fått vara helt skadefri också. Jag känner mig stark och pigg så det kommer att bli bra att få komma iväg till värmen och en bra plan i Fort Lauderdale.
Häcken åker som sagt till Florida för ett två veckor långt träningsläger där man även kommer att möta Champions League-laget Sjachtar Donetsk i en match.
– Vi har fått in nya intressanta spelare, nu ska vi bygga lite kemi med varandra under träningslägret och sen bara gå ut och köra, avslutar Jeremejeff.

Huvudpartner

Officiella branschpartners