Säsongen 2016 börjar nu!

Bollklubben Häcken drog igång säsongen 2016 med ett första träningspass i solskenet på Gothia Park Academy. Med flera minusgrader i luften var det mössor  och vantar på när Christian Lundström (Peter Gerhardsson är på tränarkonferens med landslaget i Abu Dhabi) ledde ett pass med en hel del spelövningar efter lång och noggrann uppvärmning.
– Vi stoppade in lite nya grejer i passet och körde på riktigt bra tycker jag, det var härligt att vara igång igen, sa Lundström efteråt.

Veckan fortsätter med två mer krävande pass under tisdagen, där bland annat det mytomspunna yo-yo-testet ska genomföras, nytt dubbelpass på torsdag innan träningsveckan avslutas på fredag. Nästa vecka blir det tre träningsdagar innan avfärd till varmare breddgrader nästa fredag då Häcken åker till Florida.

Huvudpartner

Officiella branschpartners