Match mot Odds BK!

På måndagskvällen (avspark 18.00 på Bravida Arena) är det dags för årets tredje träningsmatch. För motståndet står norska Odds BK  som på sina tre träningsmatcher i år förlorat mot bulgariska Litex Lovech och vunnit över CSKA Moskva (2-0) samt senast Strömsgodset (2-1). De slutade fyra i Tippeligaen förra året, i truppen återfinns bl a allsvenska bekantingen Ardian Gashi.
– I träningsmatcherna fokuserar vi helt på vårt eget spel och vi har med oss flera bra saker från matchen mot GAIS, där vi har ett gediget försvarsspel och bara släpper till ett skott på mål. Framåt gör vi mycket som är bra medan själva avsluten var mindre bra, säger Peter Gerhardsson.

Gerhardsson har tillsammans med sin stab tagit ut en matchtrupp som bl a innehåller Demba Savage och John Owoeri, som om de får speltid alltså gör debut för Bollklubben Häcken. Även Martin Ericsson ingår i truppen men är osäker till spel efter att han varit sjuk i helgen.

Matchtruppen:
Målvakter: Abrahamsson, Nadj
Backar: Sudic, Mashamaite, Wahlström, Arkivuo, Binaku, J. Andersson
Mittfält: Schüller, Vorthoren, Abubakari, Ericsson, Gustafson, Berggren, A. Andersson
Forwards: Paulinho, Mohammed, Owoeri, Jeremejeff, Savage

Avspark kl 18.00 på Bravida Arena. Välkommen!

Huvudpartner

Officiella branschpartners