U19: Oavgjort mot Torslanda A!

Även U19-laget har nu begått säsongspremiär efter att ha tränat ihop laget i fyra veckor. Det blev 1 – 1 mot Torslanda IK:s A-lag (division 2) i en träningsmatch där Häcken hade bra kontroll på spelet i första halvlek men där Torslanda var starkare i den andra. U19:s chefstränare Teddy Olausson var mer än nöjd med insatsen.
– Vi gör en som helhet jättebra match med 7-8 nya spelare mot ett seniorlag. I första halvlek skapar vi flera bra chanser, bl a ett friläge deras målvakt räddar. Andra halvlek trycker Torslanda på men vi gör 1 – 0 på en kontring genom Mirad Garza, innan de kvitterar på ett snyggt volleyskott i 86:e. Torslanda hade för övrigt 6 fd Häcken-spelare i laget. Laget gjorde som sagt en jättebra insats, extra pluspoäng för mittbacken Ted Fritzner, mittfältaren Joachim Åberg samt forwarden Joel Mumbongo. 

Huvudpartner

Officiella branschpartners