U21: Inomhusderby

Med hela U19-truppen på träningsläger i Spanien var det ett ovanligt ungt U21-lag som mötte IFK Göteborgs U21 i fotbollshallen Prioritet Serneke Arena på tisdagen. Hela åtta spelare från junior- och U17-lagen fick speltid i matchen som slutade med vinst för hemmalaget med 4 – 3. Det var en chansrik match där Häcken hade ledningen med 3 – 2 och dryga fem minuter kvar efter att ha vänt från underläge 2 – 1 men IFK kunde både kvittera och få in segermålet innan slutsignalen. Från Häckens A-trupp spelade Sudic, Sandberg, Mensah, Andersén (första halvlek), Berggren, Rexhepi och Adam Andersson.
– Trist att förlora givetvis men samtidigt roligt att se de här unga killarna få och ta chansen på den här nivån. På det stora hela gör vi en bra match och våra mer erfarna spelare får ju gå in och ta ett större ansvar idag, vilket jag tycker att de gjorde, säger Christian Lundström.

Målskyttar för Häcken var Arapovic, Rexhepi och Adam Andersson. 

Startelvan:
Soudan (mv)
Sandberg – Sudic (K) – Mensah – Andersén
Berggren – A. Andersson
Nurmi – Arapovic – Hämäläinen
Rexhepi

Huvudpartner

Officiella branschpartners