”Vi kommer att vara redo”

Mohammed Abubakari kom till BK Häcken för ett år sen och det tog knappt fem minuter för honom att komma in i spelet och laget. Efter en lysande första säsong i gulsvart är han redo för att vara överallt på planen igen 2016. Det blir Abubakaris femte säsong i Allsvenskan efter att han kom till Åtvidaberg sommaren 2012. Hemsidan fick en kort pratstund med honom om försäsongen och hur han ser på gruppspelet i cupen som närmar sig.
– Vi jobbar hårt hela tiden för att vara redo när gruppspelet i cupen börjar. I matchen senast mot Odds BK var det några saker vi inte gjorde bra men det var många fler saker som var bra. Sen är det försäsong, jag tror inte matchen sett likadan ut om det varit en tävlingsmatch, säger mittfältaren. 

På lördagen (avspark 14.00 på Bravida Arena) kommer allsvenska Falkenbergs FF på besök vilket, tillsammans med U21-matchen mot Utsikten på onsdag, är sista genrepet inför årets tävlingssäsong.
– Mot Falkenberg är det viktigt att vi visar för Coach och för varandra att vi är redo, att vi spelar så som vi ska spela och att vi är beredda att jobba hårt. Jag tycker att träningarna ser väldigt bra ut och nu ska vi ta fram det på planen. När det är dags för cupen kommer vi att vara redo, avslutar ”Momo”.

Huvudpartner

Officiella branschpartners