Generalrepetition mot Ljungskile

Med mindre än en vecka kvar till premiären för världens bästa Allsvenska förbereder sig ett Häcken med sex spelare iväg på landslagsuppdrag genom att möta Ljungskile SK hemma på Bravida Arena på Annandag påsk. Avspark 13.00 på Bravida Arena, gratis entré.
– Vi har lagt cupsegern åt sidan nu, det har varit stort fokus från oss på cupspelet sedan i januari. Nu tog vi oss till final och det är bra, men från och med nu fram till 2 maj handlar allt om Allsvenskan, säger Peter Gerhardsson. Matchen mot Ljungskile ser vi som en A-lagsmatch, det är sista matchen innan vi möter Elfsborg i premiären om en vecka.

Morgondagens motstånd Ljungskile SK gjorde förra veckan klart med David Frölund som ju gjort 299 matcher i gulsvart. LSK kom förra året sexa i Superettan och hamnade i en tuff grupp i Svenska Cupen där motståndet utgjordes av Hammarby, Djurgården och Syrianska. De har en ny tränare inför i år, fd tränaren och spelaren för IFK Göteborg, Jonas Olsson. 

Häckens matchtrupp:
Målvakter: Abrahamsson, Nadj
Backar: Sudic, Wahlström, Sandberg, Mensah, Binaku, Andersén, E. Gustafson
Mittfält: Vorthoren, A. Andersson, Åberg, Hedlund, Makondele
Forwards: Mohammed, Paulinho, Jeremejeff, Owoeri, Mumbongo

Avspark är kl 13 på Bravida Arena, gratis entré. 

Välkomna!

Huvudpartner

Officiella branschpartners