Guldkängan till Mohammed Abubakari!

Priset som bästa spelare i BK Häcken säsongen 2015 – Guldkängan – tilldelas i år Mohammed Abubakari. Den hårt arbetande och spelskickliga innermittfältaren kom från Åtvidaberg inför säsongen 2015 och har fyllt sin balanserande roll med råge. Mohammed är med sin erfarenhet från internationell fotboll och sin positiva utstrålning och energi en mycket viktig del av Bollklubben Häckens lagbygge. 2015 spelade han 28 tävlingsmatcher och gjorde två mål.
– Jag är mycket tacksam och glad för den här utmärkelsen. Jag vill tacka Gud och min familj samt mina lagkamrater och tränare, sa ”Momo” när han tog emot utmärkelsen på Häckens årsmöte. Priset är för mig en påminnelse om att jag ska jobba ännu hårdare och vara ännu mer fokuserad i framtiden. Det här priset var för mig – nu ska vi se till att klubben vinner ett pris!

Tidigare vinnare av Guldkängan:
2014 – Simon Gustafson
2013 – Moestafa El Kabir
2012 – René Makondele
2011 – Mattias Östberg
2010 – Mathias Ranégie
2009 – Christoffer Källqvist
2008 – Jonas Henriksson
2007 – Paulinho
2006 – Teddy Lucic
2005 – Jimmy Dixon

Huvudpartner

Officiella branschpartners