Gustafson och Jeremejeff om semifinalen

Samuel Gustafson och Alexander Jeremejeff kommer att ha viktiga roller i kvällens semifinal mot Hammarby – Gustafson med sin spelförståelse och passningsfot, Jeremejeff med sin förmåga att få fast bollen offensivt samt, inte minst, göra mål. Hemsidan har pratat om hur de ser på kvällens match.

Samuel Gustafson:
– Det här blir ett test för oss. Vi har pratat om det internt att vi ska stå upp för vår identitet, att inte börja rucka på våra principer bara för att det är en viktig match inför storpublik. Det handlar om att spela oss ur press, vara bollhållande, jobba extremt hårt och ha ett bra passningsspel. Gör vi bara det är jag övertygad om att det räcker för att gå till final. Vårt spel och våra principer är vad som har tagit oss hit, det är bara att fortsätta med det så ger vi oss själva störst chans att vinna.

Alexander Jeremejeff:
– Vi åker upp dit för att vinna. Hur vi ska göra detS? Vi ska tro på det vi gör, kämpa och spela vårt spel. Det kanske låter som en klyscha men det är vad som ger oss bäst chans. Vi har en stomme som förstår exakt hur vi ska spela, vi bygger relationer med varandra där ute på planen som hela tiden blir starkare. Vi vet hur Hammarby spelar så det är inget som kommer att överraska oss. Det är ett bra lag men det är vi med.

Avspark 19.00. Semifinal i Svenska Cupen. Hammarby mot Häcken.

Huvudpartner

Officiella branschpartners