Information inför gruppfinalen

På lördag är det dags för gruppfinal i Svenska Cupen när Gefle IF kommer till Bravida Arena. BK Häcken leder, just nu, gruppen före just Gefle. I potten; en kvartsfinalplats och så småningom, för cupvinnaren, en plats i Uefa Europa League.

Fri entré

Det är fri entré till matchen och entré sker via huvudentrén på västra sidan av arenan vid Lundbybadet. 

OBSERVERA att hela Bravida Arena denna match är ONUMRERAD.

Press
För ackreditering till denna match ansök via marknad@bkhacken.se. Ackrediteringen hämtas denna match i receptionen / spelarentrén som öppnar kl 13.00.

Det finns både wifi och sladd på pressläktaren och i pressrummet. Pressfika serveras i loungen. Efter matchen hålls ingen sedvanlig presskonferens, intervjuer sker i mixed zone mellan omklädningsrummen.

Resa
Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”.
Det finns en cykelparkering i anslutning till Inladsgatan, där förra huvudentrén låg.
Parkeringen vid arenan är tillgänglig. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp. 

Öppettider
Entrén öppnar kl 13.00

Avspark: 14.00

Web-sändning

Mittmedia och Gävle Dagblad sänder matchen här: http://www.gd.se/fotboll/allsvenskan/se-gefle-mot-hacken-har Du måste skapa ett konto på GD för att kunna se matchen. 

Välkomna!

bkhacken.se

Huvudpartner

Officiella branschpartners