KICK OFF MED A-LAGET

Allsvenskan närmar sig med stormsteg. Den tredje april är det premiär mot IF Elfsborg på Bravida Arena. Redan nu är intresset för matchen stort. Nästan 3000 biljetter är sålda vilket betyder att halva arenan redan är uppbokad. Även årskortsförsäljningen har en positiv utveckling och allt pekar på ett rekordår.

Alla med årskort bjuds nu in till en spännande kick off, tillsammans med A-laget, på onsdag i nästa vecka. Även Anders och praktikant-Erik från Mix Megapol kommer vara på plats för att ta pulsen på våra spelare och tränare och de bjuder även på en rolig tävling där alla deltar med mentometerdosor. Naturligtvis finns det mängder med fina priser i potten.

INGET ÅRSKORT?

Även blivande årskortsköpare är välkomna och man kan köpa årskort på plats, så varför inte bjuda med grannen, kompisen eller kollegan på en trevlig kväll i gulsvart anda! Vi bjuder på enklare tilltugg och baren är öppen där det finns möjlighet att köpa dryck.

Varmt välkommen till entré L, Lounge onsdagen den
16 mars kl 18.00 önskar vi på BK Häcken. Anmäl dig till marknad@bkhacken.se senast den 14 mars.

OBS! Glöm inte ditt årskort, det gäller som entrébiljett.

bkhacken.se

Huvudpartner

Officiella branschpartners