LÄNSFÖRSÄKRINGAR NY OFFICIELL PARTNER

BK Häcken och Länsförsäkringar inleder ett utvecklande samarbete och partnerskap där Länsförsäkringar blir Officiell Partner till klubben.

 Genom BK Häcken vill Länsförsäkringar öka sin synlighet på Hisingen samtidigt som man aktivt vill engagera sig i klubbens affärsnätverk. Att Länsförsäkringar och BK Häcken har gemensamma värdegrunder samt att båda parter har ett stort samhällsengagemang är också en starkt bidragande orsak till partnerskapet.    

– Vi är oerhört stolta över att få synas med en klubb som är så engagerade både på och utanför planen säger Louise Karlsson, Sponsoransvarig för Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän. – BK Häcken är en spännande klubb med stark framåtanda. Därför är jag övertygad om att vi tillsammans kommer att utveckla våra varumärken genom ett framgångsrikt samarbete.    

– Det är med stor glädje vi hälsar Länsförsäkringar välkomna som Officiell Partner säger Thomas Anderson, försäljningschef BK Häcken. Länsförsäkringar är ett starkt varumärke med ett stort engagemang inom både fotboll och samhälle, något som passar perfekt i vår filosofi. Länsförsäkringar blir en aktiv partner som kommer att utmana oss för att vi tillsammans ska nå nya framgångar.

bkhacken.se

Huvudpartner

Officiella branschpartners