Matchbaren, en efterlängtad nyhet

På söndag är det äntligen dags för allsvensk premiär när Elfsborg kommer till Bravida Arena. Samtidigt är det premiär för Bravida Arenas matchbar som öppnar under läktaren vid sektion D.

När Bravida Arena invigdes öppnade också BK Häckens nya fan zone utanför huvudentrén på arenans västra sida. Besökarna kunde där spela Playstation, utmana kompisarna i precisionsskytte, köpa souvenirer och njuta av mat och dryck i serveringstältet. Nyheten i år är att baren och serveringen flyttar in på arenan.

Bakom och under läktaren vid sektion D öppnar matchbaren med öl- och vinrättigheter, matservering, en bekväm lounge och en scen som kommer att bjuda på intervjuer och livemusik. Matchbaren öppnar 90 minuter före avspark och håller öppet en bit in i andra halvlek.

Fan Zone med souvenirshop, tävlingar, matchvärdsaktiviteter och utmaningar finns fortfarande kvar utanför huvudentrén.

Välkomna till Bravida Arena och nya matchbaren.

bkhacken.se

Huvudpartner

Officiella branschpartners