Samuel Gustafson förlänger!

Bollklubben Häcken och Samuel Gustafson är överens om en förlängning av kontraktet till och med 2017. Mittfältaren, som kom från Fässbergs IF inför säsongen 2013, hade sedan innan ett kontrakt som löpte året ut. Samuel har gjort 50 allsvenska matcher för gulsvart och gjorde förra året sex mål, varav fem i Allsvenskan.
– Vi är naturligtvis mycket nöjda och glada över att vi kunnat förlänga med Samuel. Att han känner att han kan fortsätta utvecklas hos oss är ett gott betyg till hela vår organisation. Det är en viktig spelare för oss som kan bli hur bra som helst, säger Sonny Karlsson.
– Det känns väldigt bra och helt rätt att förlänga med Häcken. Båda parter är nöjda och jag trivs utmärkt, det känns som det är här jag ska vara, säger Samuel Gustafson till hemsidan.

Samuel kom tillsammans med sin tvillingbror Simon till Bollklubben som 18-åring och har successivt slussats in i A-lagets spel till att bli en av lagets kuggar under 2015.
– Första året när jag kom hit handlade det mycket om att anpassa sig till att träna med en allsvensk klubb. Första halvåret gick jag fortfarande i skolan och det var en ganska stor omställning från division 2, säger Samuel. Andra året hade jag som mål att spela matcher, det fick jag och det gick bra tycker jag. Tredje året hade jag som inställning att spela alla matcher och det gjorde jag ju mer eller mindre. Det här året siktar jag på, för egen del, att vara så bra jag kan vara, att hålla en hög allsvensk nivå i alla matcher och på alla träningar, avslutar han.

Huvudpartner

Officiella branschpartners