U19: Vinst mot Elfsborg

Häckens U19 spelade mot IF Elfsborg i Ligacupens andra omgång och stod efter en jämn och tuff match som segrare med 1 – 0. Målskytt för hisingsklubben var Joel Mumbongo som satte ett friläge efter en kontring. Elfsborgs U19, som representerade Sverige i Champions League för ungdomslag och mötte bl a Real Madrid, kom med ett starkt lag.
– Det var en jättebra match som i princip var seniormässig sett till kvalitet och vilken typ av fotboll som spelades. Vi hade ett bra försvarsspel som höll ihop medan Elfsborg hade ett större bollinnehav, säger chefstränare för U19 Teddy Olausson. Både Muba Sana och Lucas Hedlund gjorde starka insatser på sina ytterpositioner.

Nästa match i Ligacupen är på fredag kl 18.30 mot ÖIS på ÖIS-gården. Gruppen innehåller sex lag där endast segraren går vidare till slutspel. 

Huvudpartner

Officiella branschpartners