U21: Derbyseger

BK Häckens U21-lag besegrade på måndagskvällen IFK Göteborgs dito med siffrorna 3 – 1. Adam Andersson blev tvåmålsskytt och John Owoeri gjorde ett mål i en bra insats av hela laget. 
– Även om fokus ligger på prestation och utveckling var det skönt med en seger. Det var mycket som var bra som vi ska jobba vidare med och en del saker vi behöver förbättra, säger Christian Lundström. Vi fick inte riktigt igång vårt offensiva djupledsspel samtidigt jobbade vi oerhört hårt matchen igenom vilket gav resultat.

Häcken startade med följande lag: 
Nadj
Sandberg Sudic Mensah Andersén
Berggren A. Andersson Åberg
Hedlund Owoeri Binaku

I fredags kväll mötte även BK Häckens U19 ÖIS på ÖIS-gården i Ligacupens gruppspel. Det blev förlust med 3 – 2 efter att Häcken fått spela med 10 man en del av andra halvlek. Vi ber om ursäkt för dröjsmålet med den rapporten.

Huvudpartner

Officiella branschpartners