Inför: GIF Sundsvall

Bollklubben Häcken tar på söndagen emot GIF Sundsvall på Bravida Arena i Allsvenskans femte omgång. Medan Häcken förlorade med 1 – 2 borta mot Östersunds FK vann GIF Sundsvall hemma mot Örebro SK med 3 – 1, tvåmålsskytt för Sundsvall var forwarden Pa Dibba. Peter Gerhardsson har fått tillbaka tre spelare från skada jämfört med senast; Kari Arkivuo, Demba Savage och Alexander Jeremejeff ingår samtliga i matchtruppen.
– De spelar på ungefär samma sätt som förra året, de vill vara spelförande och utveckla sitt spel. För vår del har vi haft en bra träningsvecka, vi har fler spelare tillgängliga vilket alltid är positivt och vi är sugna på att spela match igen, säger Gerhardsson.

Förra årets möten lagen emellan slutade 1 – 1 på Norrporten Arena och med gulsvart seger med 3 – 1 på Bravida Arena. Häckens matchtrupp ser ut som följer:

Målvakter: Abrahamsson, Nadj
Backar: Sudic, Mensah, Wahlström, Arkivuo, Andersén, Sandberg, Binaku, J. Andersson
Mittfält: Vorthoren, Abubakari, Gustafson, Makondele, A. Andersson
Forwards: Savage, Rexhepi, Owoeri, Jeremejeff, Mohammed

Avspark söndag 15.00 på Bravida Arena.
Välkommen!

Huvudpartner

Officiella branschpartners