Inför kvällens besök på Bravida Arena

Bollklubben tar idag emot Gefle på Bravida Arena kl 19.00. Här följer info inför ditt besök:

Fan Zone
BK Häckens Fan Zone, som du hittar på västra sidan av arenan, öppnar redan 17.30 i dag och erbjuder spännande aktiviteter och tävlingar. Utmana dina vänner i Fifa 16 eller se vem som slår bäst straffar i vår skottborg. Köp dina souvenirer eller njut av en god kopp kaffe som vår samarbetspartner Bohus bjuder på. 

Biljetter
Vi rekommenderar alltid förköpsbiljetter. De är både billigare och du slipper köa till kassan. Enklast köper du dessa via ticketmaster.se (f.d. Ticnet). Där kan du skriva ut biljetten hemma alternativt välja mobilbiljett. 

Direkt till biljettbokningen: Ticketmaster: BKH-GEFLE

Biljettkassan på Bravida Arena öppnar 17.00.

Undanlagda biljetter hämtas i Reception / spelarentré.

Biljetter för partners (VIP-biljetter + läktarbiljetter) hämtas i Entré L Lounge.

Tänk på att komma till arenan i god tid! 

Press
För ackreditering, ansök via press@bkhacken.se. Ackrediteringen hämtas vid mediaentrén på hörnet av huvudbyggnaden. Entrén är märkt ”Media”.

Årskort Bredd / Ungdom BK Häcken / 
Innehavare av årskort Bredd / Ungdom visar sitt kort i entré ”G”. Detta är huvudentrén som är belägen på arenans västra sida mot Lunbybadet. Årskort bredd / ungdom gäller plats på sektion G ståplats. 

Serveringar
Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans 6 st ordinarie kiosker finns ett digert utbud av mat, godis, glass och dryck. Dessutom erbjuder matchbaren god mat samt öl- och vinrättigheter.

MATCHBAREN
Äntligen öppnar vår efterlängtade matchbar inne på arenan. Matchbaren har öl- och vinrättigheter, god mat och härlig musik. Matchbaren öppnar kl 17.30 och du hittar den i anslutning till sektion D. 

Resa
Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”.

Det finns en cykelparkering i anslutning till Inladsgatan.

För bilburna rekommenderar vi parkering på grusplanen i anslutning till arenan. Parkeringen hanteras av BK Häckens ungdomssektion och pengarna går oavkortat till våra duktiga ungdomslag. Den ordinarie parkeringen vid arenan finns också tillgänglig. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp. Skulle dessa båda parkeringar vara fulla rekommenderar vi att parkera på Volvo Lundby eller Backaplan.

Öppettider
Informationen samt biljettkassorna öppnar 17.00

Fan Zone öppnar 17.30

Entréspärrarna öppnar 17.30

Matchbaren öppnar 17.30

Välkomna till ännu en fotbollsfest på Hisingen!

bkhacken.se

Huvudpartner

Officiella branschpartners