Inför Östersunds FK

Bollklubben Häcken beger sig till Jämtland för Allsvenskans fjärde omgång där de möter allsvenska nykomlingen Östersunds FK. När Häcken förlorade i matchens sista sekund mot IFK Norrköping så höll Östersund ut mot Falkenberg och vann med 2 – 1 efter mål från Emir Smajic och Andrew Stadler. Häckens mål sköts in av Adam Andersson i hans blott tredje allsvenska match från start. Mer information om motståndarna Östersunds FK hittar du här.
– Vi vill göra det vi är bra på och i det ingår ju givetvis att göra det svårt för motståndarna, det säger ju sig självt. Men först och främst handlar det om vad vi vill göra i spelet, säger Peter Gerhardsson.

Häcken har fått återhämta sig efter den inledande holmgången med tre matcher på en vecka men har hela nio spelare i truppen som inte är tillgängliga pga skador. Dock är inte Simon Sandberg en av dem, han har tränat för fullt i veckan trots att han fick bäras ut på bår senast. Nu gäller det att hitta rätt och visa upp det spel som gett en total målskillnad i tävlingsmatcher på 17-8 i år.

Häckens matchtrupp:

Målvakter: Abrahamsson, Nadj
Backar: Sudic, Wahlström, Mensah, Andersén, Sandberg, Binaku, J. Andersson
Mittfält: Vorthoren, Abubakari, Makondele, Gustafson, A. Andersson
Yttrar o Forwards: Mohammed, Rexhepi, Owoeri, Hedlund

Huvudpartner

Officiella branschpartners