Information inför derbyfesten

Äntligen! Det är dags! Derby på Hisingen och Bravida Arena. Här följer viktig information inför ditt besök

Kom i tid

Imorgon väntar fullsatt och publikrekord. Vi uppmanar alla att komma i tid till arenan för att inte missa något av derbyfesten!

Fan Zone

BK Häckens Fan Zone, som du hittar på västra sidan av arenan, öppnar redan 17.30 på måndag och erbjuder spännande aktiviteter och tävlingar. Utmana dina vänner i Fifa 16, fußball-spel eller se vem som slår bäst straffar i vår skottborg. I fan zone kan du också njuta av en god kopp kaffe som vår partner Bohus bjuder på.

I fan zone i morgon hittar du också vår pop up-store som säljer de populära Europa League-tröjorna. Tröjorna är spelarnas egna och finns i en oerhört limiterad upplaga. Här kan du läsa mer: https://www.facebook.com/events/1631774990448851/

Biljetter

I nuläget finns inga biljetter tillgängliga för försäljning. Matchdagen kommer dock biljetter med begränsad sikt att släppas i kassan på Bravida Arena. Kassan öppnar 17.00

För dig med spelkort som önskar nyttja Svenska Spels erbjudande finns biljetterna tillgängliga till försäljning endast i kassan på Bravida Arena från kl 17.00.

Undanlagda biljetter hämtas i Reception / spelarentré.

Biljetter för partners (VIP-biljetter + läktarbiljetter) hämtas i Entré L Lounge.

Tänk på att komma till arenan i god tid! 

Press

För ackreditering, ansök via press@bkhacken.se. Ackrediteringen hämtas vid mediaentrén på hörnet av huvudbyggnaden. Entrén är märkt ”Media”.

Årskort Bredd / Ungdom BK Häcken / 

Innehavare av årskort Bredd / Ungdom visar sitt kort i entré ”G”. Detta är huvudentrén som är belägen på arenans västra sida mot Lunbybadet. Årskort bredd / ungdom gäller endast plats på sektion G ståplats. 

Serveringar

Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans 9 st kiosker finns ett digert utbud av mat, godis, glass och dryck. På arenan finns också två food trucks som serverar god mat.

Matchbaren 

Vår populära matchbar öppnar 17.30 i morgon. Matchbaren har öl- och vinrättigheter, god mat och dessutom livemusik från kl 18.00. Matchbaren hittar du bakom läktaren vid sektion D

Live på scen från kl 18.00: Kristoffer Göbel från Rock Circus

Resa

Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”.

Det finns en cykelparkering i anslutning till Inladsgatan.

För bilburna rekommenderar vi parkering på grusplanen i anslutning till arenan. Parkeringen hanteras av BK Häckens ungdomssektion och pengarna går oavkortat till våra duktiga ungdomslag. Den ordinarie parkeringen vid arenan finns också tillgänglig. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp. Skulle dessa båda parkeringar vara fulla rekommenderar vi att parkera på Volvo Lundby eller Backaplan.

Öppettider

Informationen samt biljettkassorna öppnar 17.00

Fan Zone öppnar 17.30

Entréspärrarna öppnar 17.30

Matchbaren öppnar 17.30

Avspark 19.00

Välkomna till derbyfesten på Hisingen!

bkhacken.se

Huvudpartner

Officiella branschpartners