U19: Seger i premiären

Även Häckens U19-lag har begått seriepremiär, och precis som A-laget blev det seger med 2 – 1 på Bravida Arena. Gulsvarta målskyttar var Sebastian Heaver och Muba Sana i en match där bortalaget Landskrona BoIS tog ledningen genom ett självmål efter en halvtimme. Både kvitteringen och segermålet kom i den andra halvleken.
– Vi är inte bra i första halvlek när vi försöker spela fint och de ställer om. I andra halvlek blir vi mer noggranna och spelar mer tydligt och bestämt, säger chefstränare Teddy Olausson. Vi tar med oss att även om vi kontrollerar matchen i andra halvlek måste vi vara noggranna hela tiden, Landskrona har en jättebra chans de kunde kvitterat på. På spelarkontot gjorde Sebastian Heaver en gedigen insats som mittback och Jakob Sellhed (nyförvärv från IFK Göteborg) stod för ett energifyllt inhopp i andra halvlek.

Nästa hemmamatch för Häcken är den 23 april då man tar emot Elfsborg, innan dess är det två bortamatcher mot Lunds BK och Halmstads BK.

Huvudpartner

Officiella branschpartners