”Vi kommer tillbaka”

Han dominerade i perioder matchen från sin defensiva mittfältsposition, ibland kändes det som om han stoppade varenda försök till anfall från motståndarna. Men en besviken Mohammed Abubakari vill inte veta av något beröm för sin insats i matchen mot IFK Göteborg.
– Det är laget som spelar bra när jag spelar bra. För mig var det bara skönt att ha fått spela två matcher efter min skada. Matchen blev en stor besvikelse för oss, vi jobbar hårt och tillsammans men vi vinner inte. Det här var en mycket bättre insats från oss än när vi mötte dem förra året. Vi är kompakta och de klarar inte att spela sig igenom oss. Såhär direkt efteråt känns det som vi förtjänade minst en poäng men det är som det är, vi gjorde inte mål. 

Med flera skador i truppen och bara tre dagar mellan mötena mot de två allsvenska kamratföreningarna Göteborg och Norrköping (som slutade etta och tvåa i förra årets serie) handlar det om att så snabbt som möjligt koppla bort förlusten och fokusera på lördagsmatchen.
– Vi ska hålla huvudet högt, åka hem och ändra det som behöver ändras och förbereda oss för nästa match. Om vi gör det och spelar som vi gjorde idag så kommer vi att vinna matcher, det vet vi om. Vi kommer tillbaka.

Huvudpartner

Officiella branschpartners