Information inför dagens fotbollsfest

Cupmästarna är tillbaka på Hisingen och välkomnar AIK till Bravida Arena. 17.30 sparkar vi igång fotbollsfesten på en soldränkt arena. Här följer information inför ditt besök.

Fan Zone

BK Häckens Fan Zone, som du hittar på västra sidan av arenan, öppnar redan 16.00 i dag och erbjuder spännande aktiviteter och tävlingar. Utmana dina vänner i Fifa 16 eller se vem som slår bäst straffar i vår skottborg. Köp dina souvenirer eller njut av en god kopp kaffe som vår samarbetspartner Bohus bjuder på. Dessutom finns matchvärden Länsförsäkringar på plats med spännande tävlingar.

Biljetter

Det är stort tryck efter biljetter och vi rekommenderar att du köper dina biljetter innan du kommer till arenan.

Direkt till biljettbokningen: Ticketmaster: BKH-AIK

Biljettkassan på Bravida Arena öppnar 15.30.

Undanlagda biljetter hämtas i Reception / spelarentré.

Biljetter för partners (VIP-biljetter + läktarbiljetter) hämtas i Entré L Lounge.

Tänk på att komma till arenan i god tid! 

Press

För ackreditering, ansök via press@bkhacken.se. Ackrediteringen hämtas vid mediaentrén på hörnet av huvudbyggnaden. Entrén är märkt ”Media”.

Årskort Bredd / Ungdom BK Häcken / 

Innehavare av årskort Bredd / Ungdom visar sitt kort i entré ”G”. Detta är huvudentrén som är belägen på arenans västra sida mot Lunbybadet. Årskort bredd / ungdom gäller plats på sektion G ståplats. 

Serveringar

Det finns gott om ställen att stilla hungern och släcka törsten på Bravida Arena. I arenans 7 st ordinarie kiosker finns ett digert utbud av mat, godis, glass och dryck. I morgon är det också premiär för nya matchbaren.

Matchbaren 

Äntligen öppnar vår efterlängtade matchbar inne på arenan. Matchbaren har öl- och vinrättigheter, god mat och dessutom livemusik. Matchbaren öppnar kl 16.00 och du hittar den i anslutning till sektion D. 

Live på scen: André Egbo

Resa

Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”.

Det finns en cykelparkering i anslutning till Inladsgatan.

För bilburna rekommenderar vi parkering på grusplanen i anslutning till arenan. Parkeringen hanteras av BK Häckens ungdomssektion och pengarna går oavkortat till våra duktiga ungdomslag. Den ordinarie parkeringen vid arenan finns också tillgänglig. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp. Skulle dessa båda parkeringar vara fulla rekommenderar vi att parkera på Volvo Lundby eller Backaplan.

Öppettider

Informationen samt biljettkassorna öppnar 15.30

Fan Zone öppnar 16.00

Entréspärrarna öppnar 16.00

Matchbaren öppnar 16.00

Välkomna till säsongens första fotbollsfest på Hisingen!

bkhacken.se

Huvudpartner

Officiella branschpartners