Notiser

BK Häcken är mitt i sin sista träningsvecka innan EM-uppehållet och har idag tisdag hjälpt till med att gör RUN-dagen extra minnesvärd för 600 skolbarn på Bravida Arena samt kört ett hårt styrka/fyspass. På torsdag är det träning 13.30 samt Häcken-dagen kl 16-18.00 innan det hela avslutas på fredag med ett träningspass kl 10.00. Nästa kollektiva träning är måndag 20 juni kl 14.00, för övrigt samma dag som lottningen till Europa League-kvalet.

Joel Andersson fick kliva av matchen mot Djurgården i söndags. Tyvärr har han en fraktur på vadbenet och kommer att gå med skena i tre veckor innan han ska röntgas på nytt och förhoppningsvis börja stegra sin träning. Han fick därmed tacka nej till veckans läger samt kvalmatch med U21-landslaget, där blir nu Samuel Gustafson BK Häckens enda representant.

Nästa match för BK Häcken är en U21-match på bortaplan mot Falkenbergs FF 28 juni. Häckens nyförvärv Rasmus Lindgren börjar träna med sin nya klubb direkt efter uppehållet, dvs 20 juni, men får inte spela tävlingsmatch förrän efter 15 juli då transferfönstret öppnar.

Huvudpartner

Officiella branschpartners