U19: Derbyseger!

Bollklubben Häckens U19-lag besegrade på fredagen IFK Göteborgs dito med 1 – 0. Målet gjordes av en inhoppande Daleho Irandust med 20 minuter kvar av matchen, precis efter att IFK Göteborg fått en spelare utvisad. Häcken ligger på tredje plats i U19 Allsvenskan Södra med 17 poäng på 9 matcher och målskillnaden 23-11.
– En riktigt bra match av oss på en svårspelad plan. Nu har vi tre vinster och två oavgjorda på fem senaste matcherna så det känns som att vi är p gång, säger chefstränare Teddy Olausson. Vi har fått några spelare tillbaka från skada, vilket alltid är positivt. I den här matchen är vi det bättre laget och vinner välförtjänt.

Laguppställning: Johansson (K), Heaver, Falkenby, Trajanovski, Åberg, Mumbongo, Sana, Fritzner, Sellhed, Hedlund, Gustafson. Avbytare: Hermansson, Irandust, Soydan, Sjursen, Chwaich.

Huvudpartner

Officiella branschpartners