U19: Seger i Växjö

BK Häckens U19-lag spelade seriematch mot Östers IF på Valborgsmässoafton och vann med 3 – 1 efter mål av Lucas Hedlund, Elias Gustafson och Muba Sana. 
– Det var en svår match på en riktigt dålig gräsplan som vi hanterade på helt rätt sätt, säger chefstränare Teddy Olausson. Vi fick jobba mycket med att spela försvarsspel och gå på omställningar, vi kämpade och krigade i duellerna och det gav resultat. En stark försvarsinsats av hela laget, särskilt Muba Sana gjorde ett mycket bra jobb för oss och gjorde även ett fint mål.

Domaren i matchen hittade hela 9 gula kort, två röda, en straff samt en indirekt frispark i straffområdet, vilket också kraftigt påverkade spelet. Häcken har efter fem matcher tre segrar och två förluster och ligger på femte plats i en haltande tabell.

Huvudpartner

Officiella branschpartners