U21: Målrikt i Helsingborg

BK Häcken vann sin match i U21-serien på bortaplan mot Helsingborgs IF med 4-3, John Owoeri tvåmålsskytt och Niels Vorthoren samt René Makondele gjorde varsitt. Häcken kom med en startelva som sånär på en spelare (Ted Fritzner från U19) bestod av A-truppsspelare, bland annat gjorde Albin Skoglund comeback efter sin skada. Owoeri öppnade målskyttet efter en fin boll i djupled från Makondele, Vorthoren sköt ett fint skott i bortre krysset för 2 – 0 efter en fast situation. Hemmalaget kom sedan ikapp till 2 – 2 innan Adam Andersson spelade fram Owoeri som helt fri satte 3 – 2. Helsingborg kvitterade dock direkt men Makondele såg till att det blev tre poäng till Hisingen.
– En bra match med mycket fight. Vi fick arbeta hårt med försvarsspelet och hade fin kvalitet i det offensiva spelet. Det känns alltid bra att göra fyra mål, säger Christian Lundström.

Nadj
J. Andersson-Mensah-Fritzner-Andersén
Berggren-Vorthoren-A. Andersson
Skoglund-Owoeri-Makondele

Huvudpartner

Officiella branschpartners