Notiser (och U21-match)

Den andra träningsveckan efter EM-uppehållet är igång och den blir lite annorlunda för BK Häckens spelare och ledare. Träning som vanligt på måndagen, dubbla pass på tisdagen för de som inte spelade i U21-lagets bortamatch mot Falkenberg. På onsdag packar hela Häcken-familjen med sina respektive familjer sig iväg uppåt Bohuslän för några dagars umgänge och träning i lite annan miljö än vanligt. Veckan avrundas på lördag med bortamatch i Danmark mot AGF Århus i Ålborg, laget åker både dit och hem igen samma dag. Hemsidan återkommer med rapporter från träningslägret i dagarna som följer.

BK Häckens U21-lag mötte idag tisdag Falkenberg med ett stort antal spelare från A-truppen i laget. Det blev seger med 3 – 1 efter att man hamnat i tidigt underläge efter knappt två minuters spel. 
– Vi gör en ganska svag inledning på matchen och Falkenberg försvarar sig tight och kontrar utan att vi får igång vårt spel, säger Christian Lundström. Efter en halvtimme kommer vi in i matchen bättre och kvitterar strax innan halvtidsvilan. I andra halvlek är vi både aggressiva och aktiva och gör både 2 – 1 och 3 – 1 ganska tidigt samt skapar flera bra chanser.
1 – 1 gjordes av Adam Andersson som mötte ett inlägg från Dardan Rexhepi på volley, 2 – 1 av Daleho Irandust på inspel från Alexander Jeremejeff och 3 – 1 gjorde Rexhepi på pass från Jeremejeff.

Startelvan: Källqvist, Falkenby-Sudic-Mensah-Binaku, A. Andersson-Berggren-Skoglund, Rexhepi-Jeremejeff-Irandust

 

 

Huvudpartner

Officiella branschpartners