Femkamp i Tanumstrand!

Bollklubben Häckens besättning har tillbringat onsdag, torsdag samt fredag uppe i norra Bohuslän, närmare bestämt i natursköna Tanumstrand, tillsammans med nära och kära. På torsdagen var det dags för en mycket prestigefylld femkamp med grenar som gummibandsskjutning, äggfångning, repvandring, hammare och spik samt hinderbana för boll. Eftersom solen passade på att titta fram var inramningen precis så bildskön som en sommarkväll på västkusten kan vara. 
– Målet med lägret är ju att sätta samman gruppen på både längden och tvären. Dessutom att få uppleva riktigt orättvisa domare, familjen Lundström (assisterande tränare Christian) var ganska nära att lyncha målvaktstränare Mats Johansson efter att han försökt döma bort dem, säger lekledare  sportchef Sonny Karlsson. 

Maten på Tanumstrand fick genomgående högt betyg av alla hemsidan pratade med, efter femkampen var det grillbuffé i kvällssolen innan prisutdelningen. Med risk för att vi missat någon utmärkelse kommer här ett axplock:

Familjerna Lundström och Abrahamsson tillsammans med Baba Mensah tog hem totalsegern, mycket tack vare att man lyckades kasta ett ägg över 25 meter och fånga det utan att det gick sönder. Strax efter kom familjerna Abubakari och Nasiru Mohammed förstärkta med Owoeri och Savage.

Casper Gerhardsson satte trots sin ringa ålder sitt kast med boll i hink helt perfekt. Något ytterst få andra klarade av.

Överlägset bäst på att rulla en fotboll över repstege var Grace Lindgren som vann den grenen åt pappa Rasmus och hans lag. 

Om man behöver någon som kan slå i en spik i princip hela vägen med ett enda slag föreslår vi att man kontaktar Baba Mensah.

Kvällen avslutades med Polen – Portugal på TV innan det var dags att dra sig tillbaka.

På fredagen kördes ett lättare träningspass och på lördag reser BK Häcken till Ålborg för match mot Århus.

Huvudpartner

Officiella branschpartners