Gothia Cup: Final i B18!

Bollklubben Häckens lag i klassen B18 har för tredje året i rad tagit sig till final i Gothia Cup. I finalen, som spelas idag kl 17.40 på Gamla Ullevi, tar de sig an tyska JFV Hanse Lübeck. 
– Killarna har gjort ett strålande jobb hittills och vi har stött på bra motstånd genom hela turneringen. Vi är professionella och kommer att göra allt för att vinna även finalen, säger Teddy Olausson, chefstränare för Häckens U19.

Häcken gick vidare från sin grupp efter två segrar och en oavgjord match, följt av segrar mot i tur och ordning Hisingsbacka FC, IFK Skövde och IS Halmia. På fredagen började matchandet kl 8 på morgonen och avslutades halv elva på kvällen. Nu återstår alltså en enda match på Gothia Cup-veckan för Teddy Olausson och hans lag.

Huvudpartner

Officiella branschpartners