”Kom och stötta oss!”

Det har, på det stora hela, varit ett ganska värdelöst EM-uppehåll för BK Häckens cuphjälte Simon Sandberg. Första dagen på ledigheten vaknade han upp med halsfluss, fick pencillin och blev sängliggande i två veckor.
– Jag fick se en massa EM-fotboll, det var väl det jag kunde göra. Ligga i sängen och se på EM, säger han. Men jag har kunnat träna för fullt sen vi körde igång och jag är grymt sugen på att spela igen efter allt sängliggande.

Försvarsspelaren, som är lika bra som högerback som mittback samt även som vänsterback, spelar givetvis från start på lördag. Frågan är bara vilken position han tar, Häcken har ju som bekant Jasmin Sudic (samt Mohammed Abubakari) avstängd. Sandberg hoppade in i senaste mötet med Hammarby i cupsemifinalen där Häcken vann på bortaplan.
– Det är ett offensivt lag som är bra på omställningar, det är vi med, och här på vår hemmaplan vet vi att vi är starka. Vi kommer att göra en bra match, säger Simon.

Det väntas mycket folk till Bravida Arena på lördagen där lagen förra året spelade 3 – 3 i en chansrik match och precis som då väntas ett starkt bortastöd till Hisingen.
– Det är alltid skönt att spela här på vår hemmaplan inför vår publik. Hoppas att det kommer många gulsvarta på lördag och stöttar oss, vi behöver verkligen allt stöd vi kan få, avslutar Simon Sandberg. 

Huvudpartner

Officiella branschpartners