Simon Sandberg till Levski Sofia

Bollklubben Häcken och Levski Sofia blev idag överens om en övergång för Simon Sandberg. Han kom till Häcken som 15-åring och var inne på sin sjunde säsong i klubben, där han gjort 60 allsvenska matcher, varav 54 från start. Simon är för all tid inskriven i den gulsvarta historieboken efter att han slagit in den avgörande straffen i cupfinalen mot Malmö FF.
– Det är alltid tråkigt när vi förlorar bra och unga spelare men Simon ville verkligen ta den här chansen och vi önskar honom lycka till och varmt välkommen tillbaka någon gång i framtiden, säger Sonny Karlsson.

Sandberg har spelat på samtliga backpositioner under sin tid i Häcken och är även med i U21-landslaget. Levski Sofia spelar, precis som Häcken, kval till Europa League på torsdag och redan då kan Sandberg göra debut.

Hela BK Häcken önskar Simon lycka till i framtiden!

Huvudpartner

Officiella branschpartners