Miniläger på GPA!

Bollklubben Häcken har i veckan arrangerat ett miniläger för unga spelare födda 2001-02. Det blev två träningspass om dagen för killarna, som bjudits in från klubbar i Göteborgsområdet, under ledning av tränarteamen från Häckens U19- och U17-lag. Lägret inleddes med två träningspass om dagen på onsdag och torsdag innan det avslutades med en internmatch på fredagen.
– Det var första gången vi genomfört något sånt här och det föll väldigt väl ut. Vi vill skapa en relation med unga, duktiga spelare och visa upp vad vi har att erbjuda, säger Teddy Olausson, chefstränare för BK Häckens U19.

Förutom inbjudna spelare från närområdet deltog även några av Häckens egna spelare från 02-laget första dagen. Häckens 02-lag gick ju som bekant till semifinal i Gothia Cup i år och är just nu med i Sverigecupen i Karlstad. Lägret avslutades med individuella samtal och killarna fick berätta hur de upplevt träningarna.
– Vi hade riktigt bra träningar och det var positivt att se killarna i träning här med oss, de verkade ha fått ett gott intryck av Häcken som klubb, säger Olausson. Vi ska givetvis utvärdera det här nu men det är någonting vi absolut vill utveckla och göra fler gånger i framtiden.

Huvudpartner

Officiella branschpartners