U19: Storseger mot BoIS

Bollklubben Häckens U19 jagar vidare efter en av de två slutsspelsplatserna i U19 Allsvenskan Södra, i torsdags besegrades Landskrona BoIS med hela 5 – 1 på bortaplan. Häcken tog ledningen redan efter 30 sekunder genom Daleho Irandust och i halvtid hade man ledningen med 4 – 0. Lucas Hedlund, Muba Sana och Jakob Sellhed målskyttar. I andra halvlek kontrollerade Häcken matchen, släppte in ett mål och gjorde ett till framåt genom Sana.
– Vi gör en jättebra insats, framförallt i första halvlek där vi i princip dödar matchen. Vi är ett bra lag som känner att vi är i bra form efter att vi fick åtta matcher i Gothia Cup (där finalen vanns med 5 – 0) och ska göra allt vi kan för att jaga ikapp Malmö FF och Elfsborg, säger Teddy Olausson.

På fredag möter man Halmstads BK på Bravida Arena, avspark 18.00. I tabellen ligger Häcken trea på 29 poäng efter 15 matcher. Elfsborg leder på 39 poäng före MFF på 37.

Huvudpartner

Officiella branschpartners