Match mot Delhi Dynamos!

Ikväll torsdag välkomnar BK Häcken återigen indiska Delhi Dynamos till Bravida Arena. Det är gratis entré till matchen som börjar kl 18.00. 

För BK Häcken blir matchen en uppladdning inför det allsvenska mötet med Gefle på måndag kväll och en chans för hela truppen att få lite matchtid efter landslagsuppehållet. Även om det inte är en tävlingsmatch är det sista chansen att se BK Häcken på hemmaplan innan derbyt mot IFK Göteborg 19 september. Förra årets möte blev målrikt och slutade 6 – 2 till BK Häcken.

Delhi Dynamos å sin sida är på träningsläger i Sverige inför den tredje upplagan av indiska Hero Indian Super League där de förra säsongen slutade på fjärde plats och förlorade semifinalen i det efterföljande slutspelet. Dynamos mötte i förra veckan West Bromwich och kommer alltså nu till Sverige där de ska spela tre matcher; förutom BK Häcken även Skene IF och Assyriska. Ny tränare är Gianluca Zambrotta som tagit över efter Roberto Carlos, andra kända spelare är Florent Malouda samt nyförvärvet Ruben Gonzalez, med ett förflutet i bland annat Real Madrid och Real Zaragoza.

Avspark 18.00 på Bravida Arena, gratis entré.

Välkomna!

Huvudpartner

Officiella branschpartners