Nasiru har förlängt!

Bollklubben Häckens ytter Nasiru Mohammed har idag skrivit på ett nytt kontrakt med klubben han kom till som 18-åring. Kontraktet sträcker sig över fyra år för 22-åringen som redan har hunnit med 103 allsvenska matcher för BK Häcken.
– Vi är väldigt glada över att vi får ha kvar Nasiru här. Han har ju i princip varit ordinarie sedan han kom som 18-åring. Han har tagit stora steg under sin tid här och vi tror att vi kan hjälpa honom att utvecklas ännu mer, säger Sonny Karlsson.

20 mål och 13 assist i Allsvenskan har det hittills blivit för högeryttern som kom från Ghana till Hisingen sommaren 2012. Enormt konditionsstark och med en förmåga att få med sig bollen ut ur trängda lägen har gjort honom ohotad som Peter Gerhardssons förstaval ute på högerkanten. På de senaste två säsongerna har han missat totalt tre matcher.
– Jag är väldigt glad över att det är klart att jag stannar i BK Häcken. Jag älskar klubben och människorna här och jag vill fortsätta utvecklas och hjälpa laget, säger Nasiru Mohammed.

Huvudpartner

Officiella branschpartners