U19: Derbyseger!

Bollklubben Häckens U19 tog en stabil seger mot GAIS på fredagen, hela 6 – 2 skrevs slutresultatet till. Segerregissör för BK Häcken var Kevin Yakob (bilden) som, efter att ha bytts in i halvtid, stod för två mål och tre assist. Matchbilden och resultatet påverkades även av att GAIS, som var hemmalag, fick två spelare utvisade efter en dryg halvtimmes spel vid ställningen 1 – 1. 
– Vi gör en helt OK match efter förutsättningarna och framförallt Kevin Yakob gör en mycket bra insats när han kommer in i halvtid, säger Teddy Olausson.

På tisdag är det dags för en ny match för U19, då kommer Östers IF till Bravida Arena. BK Häcken ligger fortfarande på tredje plats med sex matcher kvar av serien, endast ettan och tvåan går vidare till slutspel.

Huvudpartner

Officiella branschpartners