(E-)Guldet ska hem till Hisingen!

Tävla om en plats bredvid BK Häckens Alhassan Kamara i E-Svenskan, Skandinaviens största FIFA-tävling. 
För tredje året i rad samlar E-Svenskan fotbollssupportrar från hela Sverige och ger dig chansen att spela FIFA 17 tillsammans med de allsvenska fotbollsspelarna. 
 
Med start den 14 oktober kan alla fans tävla mot varandra online, där en supporter från varje allsvensk klubb går vidare till den direktsända finalen i Stockholm. Där kommer ni att tävla sida vid sida med en allsvensk spelare från er klubb.
Redan när FIFA 17 släpps den 29e september så kan du utmana de andra i E-Svenskan och spela matcher inför tävlingen.
 
Reglerna är enkla, Anmälan till tävlingen sker på esvenskan.se. Det enda som behövs för att delta är en spelkonsol, FIFA 17 och en internetuppkoppling. Sedan är det bara att utmana andra spelare som deltar i E-Svenskan. Onlinetävlingen pågår mellan den 14-23 oktober. När tävlingen är slut så kommer den supporter som har högst ranking från varje klubb bilda ett lag med en allsvensk spelare från samma klubb.
 
Det vinnande laget vinner 50 000 kronor som går till klubbens supporterförening. 
Läs mer om tävlingen och anmäl dig på esvenskan.se.

Huvudpartner

Officiella branschpartners