Gustav Berggren förlänger!

Bollklubben Häcken och 19-årige Gustav Berggren blev idag överens om en förlängning av mittfältarens kontrakt med fyra år. Berggren, som är född och uppväxt i sydvästra Göteborg, kom som 15-åring till BK Häcken, fick A-lagskontrakt som 17-åring och debuterade från start i kvartsfinalen i Svenska Cupen mot Halmstads BK i våras. Hans allsvenska debut kom i bortamatchen mot Falkenbergs FF den 15 maj.
– Gustav Berggren är en ung spelare vi tror mycket på och vi ser fram emot att få fortsätta utveckla honom. Han har vinnarskalle, han har driv och han kan bli riktigt, riktigt bra om han fortsätter utvecklas, säger Sonny Karlsson.

Gustav Berggren gör i och med förlängningen sällskap med Nasiru Mohammed, Joel Andersson samt Adam Andersson, tre andra unga spelare som samtliga förlängt sina avtal under hösten. I senaste matchen mot Kalmar FF spelade han från start på det centrala mittfältet och är nu uppe i totalt fem allsvenska matcher.

Huvudpartner

Officiella branschpartners