Match mot Djurgården!

Bollklubben Häcken åker för andra gången på fem dagar till Stockholm, den här gången är det Djurgårdens IF som står för motståndet. Allsvenskan 2016 är framme vid sin näst sista omgång, svenska mästarna är redan korade medan både BK Häcken och Djurgården har 37 poäng på 10e och 11e plats.

Glädjande nog är Martin Ericsson tillbaka i truppen och tar Demba Savages plats jämfört med truppen mot AIK. Savage med en känning i baksidan lår.

I mötet på Bravida Arena tidigare i år vann BK Häcken med 3 – 1 efter två mål från Paulinho och ett från John Owoeri medan Mathias Ranégie gjorde Djurgårdens mål. Owoeri jagar, tillsammans med bl a Elfsborgs Viktor Prodell, skytteligasegern med sina 13 mål, ett mindre än Malmö FFs Kjartansson som inte är kvar i Allsvenskan.

Peter Gerhardsson har, i sin sista bortamatch som chefstränare för BK Häcken, tagit ut följande besättning till matchen mot Djurgården:

Målvakter: Abrahamsson, Källqvist
Backar: Sudic, Lindgren, Wahlström, Mensah, Arkivuo, J. Andersson, Binaku
Mittfält: Schüller, Berggren, Ericsson, Farnerud, Abubakari, A. Andersson
Forwards: Kamara, Owoeri, Mohammed, Skoglund

Avspark 19.00 på Tele2 Arena

Huvudpartner

Officiella branschpartners